whitebet

Testaa Drive: Multiple Mayhem slot nyt Whitebetillä!

NetEntin uusin pelijulkaisu on nimeltään Drive: Multiple Mayhem slot. Se on vauhdikas kolikkopeli, jossa pääset kisaamaan 2 Fast 2 Furious -tyyliin muita kuskeja vastaan. Voit kokeilla tätä peliuutuutta nyt Whitebetillä, ja jos casino ei ole ennestään tuttu, saat myös mainion bonuksen heti alkuun. Mutta ensin on aika tutustua Drive: Multiple Mayhemiin hieman paremmin.

Drive: Multiple Mayhem slot on täynnä wildejä

Drive: Multiple Mayhem slot näyttää ulospäin melko tavalliselta, perinteiseltä kolikkopeliltä. Pelissä on 5 rullaa, 3 riviä ja 15 voittolinjaa, joiden määrää ei voi itse vaihtaa. 15 voittolinjaa on hieman normaalia vähemmän, joten tällä perusteella pelistä ei ehkä voisi odottaa voittoja yhtä usein kuin monista muista peliautomaateista.

Drive: Multiple Mayhem kuitenkin välttää tämän ongelman tarjoamalla melkoisen määrän wildeja, eli jokerisymboleita, jotka korvaavat kaikki muut voittosymbolit. Kaiken lisäksi nämä wildit jaetaan voittokertoimilla, jos ne asettuvat jollekin rullalle ensimmäisen jälkeen. Hauskana ideana ensimmäisellä rullalla pyörivät wildit ovat tavallisia, mutta muilla rullilla wildeillä on voittokerroin sen mukaan, mille rullalle wild osui. Jos saat esimerkiksi wildin kolmannelle rullalle on sen kerroin 3, viidennellä puolestaan jopa 5. Mikä parasta, jos wildit osuvat samalle voittolinjalle, saat kertoimet molemmista!

Ilmaiskierroksilla kisaat muita kuskeja vastaan

Vaikka Drive: Multiple Mayhem slot tarjoaakin voittokerroinwildiensä ansiosta suuria voittoja peruspelissäkin, on tämän NetEnt-pelin suola kuitenkin sen ilmaiskierrokset. Ilmaiskierroksille päästäksesi sinun on kerättävä kolme scatteria rullille 2, 3 ja 4. Jos onnistut tässä, saat välittömästi 10 ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierroksilla kannattaa ristiä sormien lisäksi myöt varpaat, jotta osuisit Nitro-symboleihin. Ilmaiskierrokset on nimittäin jaettu neljään eri tasoon, joilla pääset etenemään Nitroja keräämällä. Kolme Nitro-symbolia ilmaiskierrosten aikana tarkoittaa sitä, että taso vaihtuu ja saat uuden vastustajan. Uuden vastustajan lisäksi sinut palkitaan myös lisäilmaiskierroksilla sekä satunnaisesti jokaisella pelikierroksella ilmestyvällä Multiplier-wildilla. Mitä pidemmälle kisassa etenet, sitä useampia wildeja saat – ja sitä suuremmaksi kasvavat voittosi. Ei siis muuta kuin talla pohjaan!

Pelaa Drive: Multiplayer -slottia Whitebetillä